Veelgestelde vragen

Vind hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Hoe werkt het bestellen en reserveren?

Kies een vliegles uit met de daarbij behorende duur. Kies eventuele extra's uit zoals een video opname of een weekend toeslag. Betaal vervolgens veilig met iDeal, Credit Card (Visa, Mastercard, AMEX), Paypal en Apple Pay. Vervolgens doen wij onze beste de cadeaukaart zo snel mogelijk te versturen.

Kan iedereen vliegen?

Ja, dit is bijna altijd mogelijk! Je kunt vaak al een vliegles bij ons volgen vanaf 8 jaar. Per vliegles zijn er bepaalde eisen met betrekking tot max. lengte en max. gewicht. Deze informatie staat vermeld op de product pagina van de desbetreffende vliegles.

Hoe lang is de cadeaukaart geldig?

Al onze cadeaukaarten zijn wettelijk 2 jaar geldig. Let goed op de verloopdatum van de cadeaukaart om teleurstelling te voorkomen. Het kan zijn dat er op de cadeaukaart 1 jaar staat vermeld, echter sinds 01-01-2022 is de minimale geldigheid 2 jaar.

Kan ik de cadeaukaart nog aanpassen na bestelling?

Jazeker! Het is mogelijk om contact met ons op te nemen om achteraf de waarde van de cadeaukaart te wijzigen. Hierbij kunt u denken aan eventuele upgrade's zoals een videopname, weekendtoeslag en/of verlenging.

Hoe ontvang ik de cadeaukaart?

U zult de cadeaukaart thuis ontvangen per briefpost. Wij zijn afhankelijk van onze verzendpartner PostNL dus het kan enkele dagen duren voordat u uw bestelling in huis ontvangt.

Kunnen er naast de leerling ook passagiers mee?

In sommige gevallen bijvoorbeeld bij een Cessna vliegles kunnen er ook passagiers mee met de vlucht. Echter zijn hier wel voorwaarden aan verbonden dat bijvoorbeeld het maximale gewichtslimiet niet wordt overschreden. Helaas is het niet mogelijk om passagiers mee te laten vliegen met een Basis of een Blackshape vliegles.